denrosafriheten

Alla inlägg under juli 2011

Av Sarah - 20 juli 2011 23:05

att blogga. För jag har nämligen världens snällaste bebis som sover nästan jämt och skriker aldrig om nätterna(peppar,peppar). Hon väcker mig genom att smacka väldigt högt och är för det mesta nöjd med tillvaron . Jag har passat på att njuta ordentligt eftersom jag vet att det kan vända över en natt.


Jag har inte mått dåligt alls efter förlossningen så vi har varit iväg och shoppat en del, har haft lite besök här hemma och åkt till Mariefred några dagar. Har tyvärr inte hunnit lägga in bilderna på datorn så detta får bli ett inlägg utan.


Imorgon ska vi till BVC för första gången, ska bli roligt och se hur mycket hon växt. Och jag ska passa på att ställa mig på deras våg för vågen här hemma visar att jag väger lika mycket som innan graviditeten. Vilket skulle innebära ett viktras på ca 11 kilo på 1 ½ vecka. Iofs är magen nästan helt borta, men jag äter som en häst och dricker hur mycket vatten som helst. Tydligen något med att man ammar. Hon suger musten ur mig helt enkelt. Jag hoppas min våg har rätt   


Jag har numera en ny mobil också. Sa upp mitt gamla abonnemang och tecknade ett nytt lite billigare. Detta var ju som värsta julafton för mig eftersom det händer så sällan. Så nu är jag ägare till en Samsung Galaxy S2 


(Just ja, lösen till bloggen är det bara o fråga om. Vill inte att hela världen ska kunna läsa vissa grejer. Men er som jag träffat går ju bra.)



Jag är så himla lycklig just nu och allt går så bra. Jag kan inte sluta tänka på att det snart måste hända något dåligt. Eller är det min tur nu? Iaf för en liten stund kanske.


Nu ska jag återgå till att snusa på min lilla familj.  

Av Sarah - 20 juli 2011 22:47
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sarah - 12 juli 2011 17:30

I söndags natt den 10 juli klockan 02.18 kom Mini till världen! Det blev en TJEJ!! Världens sötaste bebis som man inte trodde fanns. 3190 gram och hela 49 cm lång.

Hon ska heta Elin Amanda Gabriella Arrhenius. (Tilltalsnam inte helt bestämt)


Allt gick jättebra och vi är hemma nu. Jag blev lite förvånad att det startade som från ingenstans på självaste BF-dagen. Helt fantastisk känsla.


Återkommer senare med förlossningsberättelse o bild.


Nu ska jag fortsätta njuta av min lilla familj.    


// 

Av Sarah - 8 juli 2011 20:52

Fortsätter veckan i samma anda som tidigare. Har hängt vid vattnet i solen med min fina. Som för övrigt överraskade med att komma hem supertidigt från jobbet!  NU börjar vår semester.... hela 5 veckor tillsammans!


Imorgon är det BF. Men jag förväntar mig inte någon bebis för det. Vi ser fram emot några dagar ensamma och utan Mini. Ska ta tillvara på sista tiden bara du &jag. 


Kan tillägga att jag är såååå nyfiken på vem som bor i min mage, men har man väntat 40 veckor så kan jag vänta några dagar till. Om 2 veckor är du garanterat här! Jag förstår inte stressen med att få ut bebis på BF eller innan, och att det är sååå jobbigt att gå över tiden. Dom flesta gör ju det. OK om man mår dåligt, då kan jag förstå. Men annars.


Jag mår fortfarande prima och har inte ont någonstans. Förväntar mig nästan en payback från moder natur som kommer komma med förlossningen from HELL till mig. Jaja, det lär visa sig.


Det är mysigt att få fixa det sista nu iaf. Bäddade spjälsängen och vagnen idag. Såå fiiint! 




Tjillevipp!


//


Av Sarah - 7 juli 2011 20:41

Härligt, en dag med strålande sol och vatten! Jag är inget big fan av sandstränder (som ni vet) där man måste trängas och lyssna på andras prat och andras barns skrik. Så det blev en dag vid Gömmarn igen. Det var jag och söta F och ungefär 4 personer till på behagligt avstånd. Rakt över sjön såg man den överbelamrade sandstranden. Vi valde rätt sida igen!


Nu blir det en sval dusch och en ordentlig insmorning. Jag kan ha brännt mig liiiiiitegrann idag, men det lägger sig nog till morgondagen.


Imorgon hoppas jag på SOL igen (vad annars?) och en tur till vattnet. OM inte bebis får för sig att komma såklart. Men det är nog ingen risk, känns inte som det i alla fall.  


 

//

Av Sarah - 7 juli 2011 06:00


Mina monster, att ni varit så små!   


Kliver upp i ottan idag och avnjuter en helbusig morgon här hemma. Till och med tvn har sändningsuppehåll! Svalt och skönt ute och jag har redan varit på andra sidan stan och tillbaka. Nu kan jag lika gärna fortsätta vara vaken och invänta SOLEN och en heldag på stranden. 


Wiihoo, hoppas ni får en kalasdag!   


//

Av Sarah - 6 juli 2011 19:30

Vad är det för dag egentligen? Är inne på min fjärde vecka hemma och känner mig helt tillfreds med det. Hur ska detta sluta?


Idag har jag fått lite gjort iaf. Vaknade halv nio och studsade ur sängen (nästan). En dusch och frulle så är man ju på topp. Åkte ut till Bromma Blocks för att kolla på skötväska och en del annat. Men kom därifrån tomhänt!   Att det ska vara så svårt o hitta saker man gillar. Letade också efter en "Min första bok/Mitt första år"-bok, men hittade ingen heller som föll mig i smaken. GAAH! blir galen på mig själv ibland.


Åkte förbi jobbet och hälsade på, tömde skåpet osv. Kändes lite märkligt att vara där och inte jobba. Och ännu märkligare att jag inte kommer jobba på så länge. Men det var med ett stort leende inombords som jag sa "hejdå" och lovade dyrt o heligt att hälsa på i höst.  


Imorgon hoppas jag på SOL och packar badväskan för en dag på stranden.   


  Mitt bästaste  ! Tänk, snart är vi tre....




//



Av Sarah - 5 juli 2011 15:37

Tillbringar dagen i soffan.


Igår målade jag om hela vardagsrummet inklusive golvlister och dörrfoder. Blev super! Fick måla två gånger så idag tar kroppen ut sin rätt. Lite lätt mörbultad kan jag säga. Det blev hallonpaj och film på kvällen och trots att jag somna hyffsat tidigt (runt halv tolv) så sov jag till halv tolv idag.


Har inte gjort mycket iag. Duschat och klätt på mig räknas inte va? Smällde precis i mig sista biten av pajen från igår samt en halvliter vaniljsås.


Ska försöka packa bb-väskan så den är helt klar. Sen kanske åka o inhandla det sista nu i dagarna. Nu är det inte länge kvar, 4 dagar om man ska tro på ultrljudet. Men jag räknar iskallt med att gå över tiden så jag har ju fortfarande all tid i världen! 


Ska åka förbi jobbet och tömma skåpet och fixa det sista som jag så fint inte hann/orkade med sista dagen. Att jag alltid ska dra ut på allting!? Vad är fel.


Jaja, idag är jag faktiskt trött och en aning bitter. Saknar min fina också som måste jobba.    



//

Presentation

Välkommen!

Här är min bubbla där jag skriver om allt möjligt. Mest oviktiga vardagliga saker som händer här och nu. Sarah heter jag och är 26 år. Bor med min lilla familj söder om Stockholm. Läs om du vill, kommentera om du vill, gör som du vill!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards