denrosafriheten

Alla inlägg under februari 2011

Av Sarah - 11 februari 2011 09:58

Godmorgon godingar!


Det blir till att ställa in dagens shopping och dejt med fina Emma. Varken buss eller tunnelbana fungerar så...   Jag får rota i garderoben och hoppas på ett mirakel att hitta något som passar till kvällen. Trååååkiiiiiigt!


Man kanske ska passa på att tvätta och städa lite, eller så kan jag göra en smarrig frukost och krypa ner under filten i soffan? Jag skulle ju kunna börja med frukosten iaf!


Blä för snö och blåst, samtidigt!



-Over and out.




Av Sarah - 10 februari 2011 18:00

Wiihooo!! Idag slutade jag klockan 14 och är ledig hela helgen   Ska bli sååå skönt med sovmorgon, äntligen.


Imorgon ska jag iväg på en jobbgrej på kvällen. Middag på fin resturang och sedan vidare på underhållning. Berättar mer sen!


Tänkte åka in en sväng till stan på dagen för att shoppa lite nytt. Alla kläder har helt plötsligt blivit så små, och jag vill gärna ha något fint till kvällen. Kanske kan man hinna med frissan också?   


Ikväll blir det lugnt iaf, ska måla naglarna med nya lacket, äta glass och kolla film. Längre än så har jag inte planerat. Jag är rätt trött.



Hoppas ni får en supertorsdagskväll!  


Av Sarah - 7 februari 2011 21:25

Dagen började lite sådär lagom med att skura badrummet pga en"olycka". Kattlådan läcker! Och den är helt ny. Trisst men sant. Någon kissar för högt upp på väggarna, hur man nu kan göra det i en kattlåda? Katten borde ju få kissa upp i taket om den vill utan att det ska läcka.


Hursomhelst så begav jag mig vidare mot sjukan för att lämna lite prover. Tre sköterskor, observera! 3 stycken, har terroriserat mig med nålar i armarna utan att lyckas. Och nej, jag var inte nervös, jag är van. Efter 6 stick i ena och 3 i andra så bad jag om att få komma tillbaka en annan dag (hur svårt kan det vara o ta 8 rör?). Med trasiga armveck så åkte jag vidare till skärholmen för att träffa mamma.


Mamma-dag!   Vi åt lunch, sprang i butiker och åkte runt halva stockholm för att titta på något nytt. Vi fikade, åkte en sväng till och sedan hemmåt. Handlade med mig en ny kattlåda med HÖG kant och lite leksaker till busarna. Ingenting åt mig själv! Helt otroligt.


Har haft en huvudvärk från helvetet hela kvällen, hjärnan är påväg ut ur öronen så fort jag rör mig   GUD VAD DET ÄR SYND OM MIG IDAG.


Har tagit en alvedon och 2 liter vatten och tänkte hoppa in i en varm dusch innan sängen väntar. Nu har jag gnällt klart för idag.



Natti natti!


//

Av Sarah - 6 februari 2011 18:23

YES, äntligen så var man ledig! Jobbhelgen avklarad - Check!


I fredags så var det i princip hem och vända. Kom inte hem förens nio-tiden och skulle vara på jobbet halv åtta igen lördagmorgon. Men vad gör det när man har en mysig lördagkväll att se fram emot?


Åkte hem till bästa Anna och Oscar för middag och melodifestivalen. Nya lägenheten var såå fiin och sååå stoooor. Så nu vill jag flytta igen såklart.   Hummer och svamptoast, godis i massor och chips & dipp. Behöver jag berätta att vi knappt kunde röra oss efter allt gott!? Ibland får man svulla i riktigt gottiga saker. Tack söta ni!   


Kom hem halv tolv och en dusch och lite mys så sov jag som en stock. Dagen idag har dessvärre inte gått så fort och jag har varit tröttare än tröttast. Så inatt tänkte jag ta igen lite missad sömn minsann.


Nu har jag precis ätit god middag som min fina fixat. Tänkte slänga mig i duschen och sen rota fram någon film och bara slappa hela kvällen!



  


//

Av Sarah - 3 februari 2011 19:45

Inget konstigt med att jag mer eller mindre är som en zombie efter en arbetsdag som börjat klockan 6 i ottan. Heller inget konstigt att jag vill vila en stund efter mellisen när jag kommer hem. Men idag, somnade jag utan mellis i magen och hela två timmar senare vaknar jag i sängen! What? Hur gick det till? 


Hursomhelst, sängen är alltid skönare än soffan och hur jag kom dit får förbli ett mysterium. Lite mat i magen nu och jag är mätt o belåten. Halv åtta hos mig är på tvn och jag har en katt som låter mer eller mindre som en bulldog. Efter ca en kvart under filten i soffan med alla benen rakt upp i luften och en stabil tugga från mitt lår så är han inget mindre än torr i munnen! Haha, gullegodis!  


Fick ett sms om utlandssemester senare i vår. Tyvärr så väntar vi denna gången och det blir nog först 2012 som vi tänkt åka någonstans igen. Inte mig emot Däremot blir det en liten roadtrip till Småland i vår och eventuellt en dagsutflykt till ULLARED!! (när vi ändå är nere) Hur kul är inte det då?! Wiihoo!  



Nu återgår jag till min buse som somnat under filten!




//

Av Sarah - 2 februari 2011 16:24
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sarah - 2 februari 2011 16:05

Jag kan nog vara världens sämsta människa på att vara hemma och sjuk. Så otroligt trisst , tröttnar redan innan lunch. Jag mår bättre iaf så imorgon blir det tillbaka till jobbet. SKÖNT! Har en hel jobbhelg att se fram emot oxå..


Gick upp till affären för en liten stund sen och herregud va mycket tröga pensionärer det är ute på dagarna. Ett flertal (som luktade illa) i butiken och sen framme i kassan.Tog säkert 10 min för kassörskan att lösa den stora gåtan -200mg Ipren eller 400 mg? Varpå tanten svarar - JA, 200 GRAM räcker gott och väl. Sen skulle den lilla asken med Ipren betalas oxå.. ytterligare 10 min. Och jag stod snällt och väntade utan stress men ett leende kändes helt omöjligt när kassörskan glatt hävde ur sig ett HEJ till mig.


Jaja, fick med mig maten hem så ikväll blir det en glamorös middag bestående av


*Spaghetti och köttfärssås a la min alldeles egna style


och en lite nyttigare efterrätt


*Massa skivad frukt med vaniljglass!



Ska göra absolut ingenting nu och vänta på min bästa ska komma hem!  



//

Av Sarah - 1 februari 2011 13:47

Usch o fy vad det är synd om mig!


Har spytt flera gånger inatt och mått piss verkligen.  

Dock så verkar det vara snabbt övergående, mår redan lite bättre och har ätit o så nu. Blä för att vara sjuk! Rastlös är bara förnamnet.




//

Presentation

Välkommen!

Här är min bubbla där jag skriver om allt möjligt. Mest oviktiga vardagliga saker som händer här och nu. Sarah heter jag och är 26 år. Bor med min lilla familj söder om Stockholm. Läs om du vill, kommentera om du vill, gör som du vill!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards