denrosafriheten

Alla inlägg den 26 januari 2012

Av Sarah - 26 januari 2012 21:20

Mammagrupps-dag. Ställde klockan på 08 imorse (har gått upp 09 nu denna veckan), iofs är det ju så mycket skönare att sova tills man själv vaknar men idag skulle vi iväg med mammagruppen. Tillbringade förmiddagen på biblioteket vid Medborgarplatsen. Minns inte sist jag var på ett! Rim och ramsor med ca 8 st mammor med barn i ungefär samma ålder. Det var helt ok, trevligt folk och söta bebisar (för en gångs skull ) , sista stunden var nog bäst tyckte Liten då alla små lekte på mattan med diverse skallror osv.


Hade någon timme ensam med Liten då de andra skulle uträtta lite ärenden och babysim mitt på dagen. Jag och Liten gick då upp till Globen för lunch och sen kollade vi på leksaker. Spelar ju ingen roll vilken leksak jag visar, hon vill ha ALLA i butiken vilket resulterade i INGEN leksak. Jag kunde helt enkelt inte bestämma mig. Dumma mig. Liten raggade såklart upp två killar vid bordet bredvid på lunchen. Så ensamma var vi inte så länge.


Mötte senare upp Litens polare igen för att gå promenad och traska ner till BVC för Babycafe. Barnläkaren.. hum humm föreläste om infektioner, och så var det fika förståss! Vi blev kvar och träffade ytterligare många trevliga mammor och deras små firlurer. Liten är en riktig killtjusare hon. Avslutade dagen med en promenad igen runt i johanneshov. Sen packade vi in oss i bilen och åkte hem. Det blev en heldag! Nu sover hon som en stock min fina lilla tjej.


Min fina är på fotbollsträning (som vanligt) så ikväll är det ju min tv-kväll. Brukar passa på att kika lite på tjejprogram eller böla till romantiska eller tragiska filmer. Men ikväll så har jag liksom inte haft ro i soffan. WHY? Har haft en känsla hela dagen att jag glömt något. Väldigt irriterande. VAD har jag glömt? 


Äh, ska vika lite tvätt o slå ett getöga på tvn nu...


Btw, så känns min hjärna helt tom för tillfället. Har vi något planerat imorgon? Vad gjorde jag häromdagen? Hur ser nästa vecka ut? (längre fram i framtiden kan jag knappt tänka). Är det det här som kallas vällinghjärna?

 

Tur att jag har bloggen så jag kan gå tillbaka och läsa om vad jag gör...  



//

Presentation

Välkommen!

Här är min bubbla där jag skriver om allt möjligt. Mest oviktiga vardagliga saker som händer här och nu. Sarah heter jag och är 26 år. Bor med min lilla familj söder om Stockholm. Läs om du vill, kommentera om du vill, gör som du vill!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards