denrosafriheten

Alla inlägg under september 2011

Av Sarah - 26 september 2011 17:25

Har fyndat på KappAhl idag!


  Mysig!


     


Lite smått och gott i lite större storlekar. Byxorna kan hon ha nu. BRA priser så jag gick loss, som vanligt.


Sen fick jag ett paket på posten idag.. Välkomstpaket från Goboken, ingen är gladare än jag, eller Liten ska det ju va. 


  Massa kul!


// 


Av Sarah - 24 september 2011 20:59

Jaha då har jag också fastnat. Shit vilket beroendeframkallande spel.

Jag firar lördagkvällen till ära med en kopp te i soffan, ena stunden på alla fyra på golvet för att underhålla Liten, andra stunden i soffan med Wordfeud i högsta hugg. Pappa byter blöjor och på tv är det Mamma Mia. Teamwork kallas det.


//









Av Sarah - 24 september 2011 11:23

Vaknade 08.20 i ett ryck och trodde nästan Liten dött. Var på mammagrupp igår och det var en hel del skrik från andras bebisar så Elin var helt färdig efteråt. Hon somnade runt 23 tiden och har sovit hela natten! Min fina duktiga lilla tjej. Hon satt tyst som en mus på mammagruppen och bara tittade på dom andra skrikande ungarna. Blev helt enkelt för mycket för henne. Konstigt att hon sovit så länge och mycket med tanke på att hon sov i vagnen nästan hela dagen också.


Så imorse när jag vaknade fick hon komma över i vår säng, och trots att hon inte ätit på så länge så flina hon och var glad. Lite mat i magen sen hade vi en riktigt pigg och glad liten skrutt här hemma.


Har spenderat morgonen i soffan med hela familjen. Nybakat bröd och yoghurt till frukost och såklart en film! Såg Resan till jordens medelpunkt (som för övrigt gick på tv igår kväll). Lagom film att vakna till, helt klart en barnfilm så den slutade lyckligt   


Nu blir det en dusch och sen får vi se vad dagen bjuder på!


//

Av Sarah - 23 september 2011 16:30

Såå nu är vi hemma! Har varit iväg och provat sängar hela eftermiddagen, det är rätt jobbigt faktiskt. Och vilken jungel sen, shit! Det är värre än när vi skulle köpa barnvagn. Men vi fick toppenhjälp på Kungsängen och har nu lite mer kött på benen. Vi åkte upp till Ikea bara för att jämföra priser och komfort och för att äta lite lunch. Har en sängbutik kvar som vi ska spana in men jag tror att vi båda fallit för en säng redan...


Nämligen Kungsängens Sofiero...

  Vill ha,vill ha, vill ha!! Grymt skön!  


Nu är det eftermiddagslur här hemma, båda ligger och snusar i sängen och egentligen borde jag också passa på. MEN, jag har blivit helt sjukt beroende av Fruit Ninja på mobilen. Sinnes vad beroendeframkallande det spelet är. Körde SoftBubbles ett tag men är nu helt inne i Fruit Ninja. Jag skyller allt på Daniel eftersom det är han som fixar och trixar med min lur och installerar diverse appar. Som tur är slipper jag detta nu då han gått och köpt en likadan Samsung Galaxy s2 som kommer hem i nästa vecka. Wiihooo!


Nä ska nog vila en stund jag med. Sen blir det fredagsmys och Idol!!


    Min stora tjej! 


//

Av Sarah - 23 september 2011 09:31

Sitter i soffan med lite frulle. Liten sover fortfarande.


Snart ska jag packa in oss i bilen för att åka o träffa mammagruppen.

Efter det möter vi upp min fina för lite span på stan. Lite oklart än vad vi egentligen ska göra  Han är långledig nu äntligen!



Hoppas ni får en kalas fredag!


//


Av Sarah - 21 september 2011 14:00

Igår: hög feber och ont som s*tan i bröstet (=mjölkstockning igen). Idag: pigg piggelin och har precis kommit hem efter en liten runda.


Hade tid för efterkontroll på MVC imorse. Lite nervöst innan kan jag erkänna, herregud man föder ju inte barn varje dag och man vill ju att allt ska se fint ut efteråt. Allt gick bra och hon hade verkligen svar på allt. Skönt att man är såå normal! Tillhör också den lilla procenten som rasar i vikt under amning, ligger nu -3 kilo från min startvikt. Även om jag inte vill se ut som en pinne måste jag väl ändå klassa mig själv till den positiva procenten denna gång.


Vi begav oss till Plantagen en sväng efter besöket på MVC och bara för att jag klarade av "besiktningen" galant och Liten var världens bästa bebis (såklart) var vi värda lite blommor!  


Här kommer en bild på resultatet.

 

Det blev ett par blommor till köket och sovrummet också!


Klockan är ju inte alls mycket och jag tänkte trotsa regnet med en promenad upp till apoteket och affären. Det duggar lite lätt och att åka vagnen lär nog bara vara mysigt när det smattrar på sufletten (stavning?).


Just nu sitter Liten i knät och pratar en himla massa med mig, aldrig tidigare har någon suttit i mitt knä, lagt världens mök i brallan för att sedan se sådär löjligt nöjd ut. Och aldrig tidigare har någon skitit ner sig i mitt knä för att sedan skratta och jag bara smälter och blir totalt charmad.   Jag vet.. det är absurdt när man tänker på det.


//

Av Sarah - 19 september 2011 13:53

Hej godingar!


Har haft en skön helg. Fredagen spenderades i soffan framför Idol med bästa Fia. En enkel men god middag och en smarrig kladdkaka till efterrätt gottade vi i oss. En skön kvällspromenad var alldeles lagom frammåt tolv.


På lördagsmorgon packade jag min och Litens väska för att åka till mamma och pappa i Mariefred. Soligt och skönt väder! Vi gick en långpromenad och hälsade på mormor. Hon visste inte att jag och Liten var med så det blev en glad överraskning!


  Liten med gammelmormor 


     Soligt höstväder!


På söndagen åkte vi till Hedlandet och handlade lite allt möjligt. Mest kläder till Liten men också lite heminredningsprylar. Wiihoo, alltid kul med nytt!


Hade en myskväll med min fina igår, åt smarrig middag och kolllade en romantisk komedi. Precis lagom. Somnade gott och har nu haft världens sovmorgon med mina bästa!


Med tanke på det regniga vädret har vi inga större planer idag. Daniel är ledig för en gång skull och vi tänkte mysa ner oss i soffan med en film nu. Ska fixa iordning lite marängsviss att gotta i oss. Det är lite fredag-hela-veckan här hemma .


Tjipp!


//

Av Sarah - 15 september 2011 20:25
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation

Välkommen!

Här är min bubbla där jag skriver om allt möjligt. Mest oviktiga vardagliga saker som händer här och nu. Sarah heter jag och är 26 år. Bor med min lilla familj söder om Stockholm. Läs om du vill, kommentera om du vill, gör som du vill!

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards