denrosafriheten

Alla inlägg under oktober 2010

Av Sarah - 26 oktober 2010 07:30

Vissa mornar är bättre än andra.

Då man vaknar utvilad och glad. Man hinner med det där lilla extra som frukost och lite morrontv. Man hinner faktiskt koka en kopp te och slå sig ner i soffan och blogga lite. En sån morgon har jag idag.  


Jag som i vanliga fall vaknar 15 min innan tunnelbanan går och får kasta på mig kläderna, sminka mig på vägen och borsta tänderna på jobbet. Jag är morgontrött men ibland så händer det!


Det ska bli skönt att få dra på sig nya fina jackan och åka till jobbet, jag nästan längtar! Kan bero på att jag jobbar kortvecka och en en långhelg att se fram emot.   



Ciao!


//

Av Sarah - 25 oktober 2010 17:57

Tjoho nu har jag en ny vinterjacka! Yes och lite av ett fynd om jag får säga det själv. Jag blir lätt suktad av diverse jackor med bra märken men då hamnar man runt 4-500 tusen. Vilket min ekonomi inte tillåter just nu. Så lite deppigt va det i början när jag insåg att de "vanliga" märkena gjorde att man såg ut som en soptunna ungefär. Men jag lyckades hitta en finfin svart rätt så lång jacka (nu slipper jag frysa om rumpan mamma!) som min passade min jackbudget. Jag är nöjd! 



Snubblade över två skitsnygga glaskulor med glitter och lysdioder i som jag ska hänga i köksfönstret till jul men att julpynta nu är lite väl tidigt. Hopppas tiden går fort till advent så man får hänga fram julstjärnorna och fixa julmys i lägenheten. Hoppas mina små monster inte dödar allt bara...  


Kom på idag att jag har en balkong också. Någon fin lykta kanske man ska fixa till vintermörkret. Ljusslingor är nog inte min grej men något annat juligt borde ju finnas (?).



Näpp nu ska jag fixa lite här hemma!



PUSS!  


//





Av Sarah - 25 oktober 2010 09:30

Godmorgon godingar!


Ahh nu har jag sovit 11 timmar!! Sjukt skönt med sovmorgon!!

Igår så var det en riktig myssöndag, regn o regn o massa regn. Kom hem efter jobbet, beställde pizza och mös ner oss i soffan o kollade Toy story 3. Fixade ihop en hel bunke med marängsvisch och en påse Polly till efterrätt.

Riktigt onyttigt!


Idag är jag pigg piggelin o ska åka in till stan för att träffa Kim och leta vinterjacka.

Bäst jag hoppar ur varma sköna sängen o fixar lite frulle. Allt går ju så mycket långsammare när man är ledig, men gud så skönt det är att inte stressa.




  


//

Av Sarah - 23 oktober 2010 19:04

blivit kallad för j*vla hora och i följande mening oxå hotad med stryk. Detta händer mycket sällan eller låt mig säga aldrig. Jag minns nämligen inte sist någon yttrade sånna ord till mig, om det ens hänt. Kanske i skolan när vi var små.


All denna agression från en individ frånettlandjagintekannamnetpå pga att jag INTE tyckte det var okej att man slår sin hund i ansiktet (mitt på tbanan om det skulle vara relevant, guess not). Jag kan heller inte se skillnad på vanlig uppfostran och misshandel tydligen.


Folk slår sina män, sina fruar,sina barn och också sina husdjur. Vilket ska vara mycket effektivt. Kanske ska jag imorgon på jobbet ge kunden en rak höger och samtidigt vråla "- eee du dum i hela hövve!?? " när någon frågar vart mjölken står eller vart läsken är utan att ens tittat sig omkring. Han lär ju garanterat hitta hädanefter.



Nej, men skämt åsido. Detta har varit en bra dag, nu är julen här (för mig iaf) och tiden räcker inte till. Lagom stress = mycket effektiv.




  


//

Av Sarah - 21 oktober 2010 21:22

Nej, jag bäddade inte ner mig under en filt o började läsa boken. Istället fick jag ett städryck, så nu är lägenheten så fiiin.   


Det blir alltid så, jag ska bara.... jag ska bara....


Just nu ligger jag nerbäddad i sängen iaf. Tänkte kolla på Harry Potter, första filmen. Har inte sett någon av dom så jag har ju massa film o se helt plötsligt.



Jag är inne i en kärringperiod nu då jag är helt besatt av korsord. Har säkert 4 olika korsordstidningar jag pendlar mellan. Det blir så ibland, jag får värsta jagmåstebarahaettkorsordattlösaomedelbums-ryck. Tiden flyger iväg o det är ju så kul! Extra mysigt när man har två små fina kissar som mer än gärna biter, sliter, brottas o sover på/med tidingen. Eller inte...  


Nu är det iaf mys o filmtajm här hemma!



Godnatt på er..  

Av Sarah - 21 oktober 2010 18:53

Sådärja, nu har jag lekt lite... Nå vad tycks? Mår ni illa av mönstret?  



Har ingen lust o skriva just nu, ska hoppa in i duschen och sen gräva ner mig i min nya bok. Ja du läste rätt, jag har köpt en bok!!


Diamanter är för evigt - Lauren Weisberger. Samma tjej som skrev Djävulen bär prada. Jag kan erkänna att jag köpte den pga av omslaget och för att filmen (läs djävulen) var bra!


Snart är det helg också! Min jobbhelg iofs, men nu har julen kommit och jag har lite att pyssla med.  



Tjing!



Av Sarah - 19 oktober 2010 19:49

Jaa men vilket roligt väder. Extra roligt att kliva upp och sätta på sig alldeles för lite kläder innan jobbet imorse. Hur kan det ha blivit så kallt så fort? Ska ge mig ut på stan i jakt på en vinterjacka snarast.


Första dagen på jobbet efter semestern, inte så farligt som jag trodde. Jag blir alltid lite extra glad när jag upptäcker att jag faktiskt inte behöver vara utomhus när det är så trisst väder. Ibland flyger tankarna tillbaka ett par år och jag minns. Men jag minns inte bara dåliga saker, faktum är att jag minns mest bra saker och jag kan sakna. När du berättade för mig första gången att du saknade så förstod jag inte. Idag förstår jag och jag tycker det är en märklig och mäktig känsla. Jag kan också!




//

Av Sarah - 18 oktober 2010 19:00

Home sweet home.


Det är alltid skönt att komma hem, spelar ingen roll hur länge eller hur kort man varit borta. Det är alltid skönt.

Vi har haft en superskön vecka i Egypten. 35 grader och strålande sol varje dag. Lagom varmt med lite svalkande vindar, inte alls så tryckande hetta som Malaysia.


En annorlunda resa som började kaosartat (trots charter). Service, det vet dom knappt vad det är. Tog oss runt på egen hand o bokade in lite utflykter som vi snubblade över. Hotellet vi bodde på var STORT, och en himla massa ryssar och tyskar (BLÄ). Men o andra sidan sover man mest på hotellet. Hade ett par dagar vid poolen och alla roliga vattenrutschbanor som fanns där!  


På en vecka hinns det inte med så mycket så inga långresor inåt land blev det. Var istället  ute på havet 2 dagar och snorklade och såg delfiner i det vilda. Korallrev och en del fiskar, men Malaysia is the shit om man vill uppleva bra snorkling!


Påväg till båten...

 


Min fina...  

  


En jeepsafari ut i Sahara var VARMT, men sand är rätt roligt. Vi åkte till en beduinby o fick se hur dom lever/levde (huruvida den var äkta eller ej vet jag inte). Nu har vi sett öken iaf.




Vi red kamel ute i Sahara...

  



Tog en taxi down town och blev vi inkastade i ngn liten butik o drack te med en Egypt som berättade intressanta historier. En del oväntade situationer men med alla har samma mål; att SÄLJA sina grejer. Vilket var rätt trisst tyckte vi.



Trots lite jagkaninteprataförjaghartappathakan-situationer så var denna resa super! En välbehövlig paus och det var verkligen en upplevelse. Egypten lär vi hursomhelst inte återvända till. Såg pyramiderna från planet på vägen hem så vi är nöjda  



Nu blir det en dusch och mys med mina små monster som klarat sig alldeles galant hela veckan! Mycket bus och mat har dom fått, och inte en enda spya.   TACK världens bästa lillebror!! 

 

 

 

- Check in - check out.

Presentation

Välkommen!

Här är min bubbla där jag skriver om allt möjligt. Mest oviktiga vardagliga saker som händer här och nu. Sarah heter jag och är 26 år. Bor med min lilla familj söder om Stockholm. Läs om du vill, kommentera om du vill, gör som du vill!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards