denrosafriheten

Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

Härliga helg!

Av Sarah - 20 juni 2010 11:35

Äntligen en ledig helg med sol! Jag har legat på balkongen, tillbringat nästan all vakna tid utomhus. Tvn har fått vänta till senare.


Fredagen spenderades med en flaska vin och god mat hemma hos Fia. Till efterrätt bjöds det på supergod paj och båda hamnade nog lite i matkoma.    Mycket trevligt med massa skvaller och gott vin och vem har sagt att det alltid måste sluta med utgång? Vi insåg att åldern satt sina spår och vi ville spara oss till morgondagen.  


Lördagen var lite oklar tills vi beslöt oss iaf att trotsa folkmängden och bege oss in till det kungliga bröllopet. Även om vi båda inte är jätteintresserade så är det ju faktiskt en historisk händelse! Dagen och kvällen blev mycket lyckad!


Först började vi i Slussen och tog oss ner till slottet. Två cheeseburgare på Mcdonken och var jag mer än positiv till att brotta mig fram i folkmassorna.



Vi lyckades ta oss fram och så småningom kom kungligheterna!




Jag lyckades ta en bra bild på båten (dock när dom redan klivit ur )


Efter detta var vi lagom matta och hade fortfarande ingen plan , men att vi var törstiga var ett faktum. Vi tog oss upp till Söder och där stötte vi på Batmobil!


COOLT!!!     


Vi beslutade oss för att lite mat i magen skulle göra gott och vips hade vi hittat ett gammalt favorithak (till mig iaf). En mumsig räksallad fanns på menyn.


   


Vi hamnade nere på Gustav Adolf Torg där det skulle vara ett jättestort dansgolv utomhus och mycket riktigt... (DJ:sarna är uppe i huset där det lyser lila.)


  

   

Och ja,. mycket folk var bara förnamnet. Så vi gick vidare till stammishak OXid som nu bytt ägare. Vilket var helt OK.

Vi gick till Stureplan en sväng och in på Sturehof för att få lite omväxling. Men vi hamnade lika fort tillbaka på Oxid och dansade sista 45 min innan det var dax för hemgång.  



Idag blir ytterligare en dag utan planer. Och det är ju dom dagarna som brukar bli dom bästa! Nu är det sol på balkongen igen, och mitt huvud kanske är lite tyngre än vanligt.




  




//




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sarah - 17 juli 2012 14:33

Nej inte jag iaf. Loggar in här av en slump då nya appen släppts. Nu kan man alltså blogga från mobilen och jag har alldeles precis just nu börjat utforska denna och hittills verkar det väldigt smidigt! Ser att det är en hel del som är inne tr...

...

Av Sarah - 19 mars 2012 18:46

    Bloggpaus...     Tar en bloggpaus på obestämd tid. Har inte bloggat på länge nu och jag har alldeles för mycket (roligare) saker att göra. Jag återfinns på mobiltelefon och IRL. Har funderingar på att stänga ner mitt facebook-konto ocks...

Av Sarah - 7 mars 2012 09:51

Vaknade lite motvilligt imorse och var en aning trött efter gårdagen. Fick dock sovmorgon till nio så det tackar jag Liten för! Igår åkte jag och C in till söder för lite smarrig mat, någon öl och Stand up på Big ben. Ingen vanlig Stnad up utan olika...

Av Sarah - 6 mars 2012 13:41

Vaknade 07.30 av alarmet och snooozade till 08. Jag är en tidsoptimist och tänkte att 50 min borde räcka för mig o Liten att göra oss startklara. Det gick.. men nästa vecka tänker jag nog kliva ur sängen en kvart tidigare!   En rask promenad i nå...

Av Sarah - 5 mars 2012 20:25

Imorgon förmiddag ska vi på Babysim! Ska bli så kul o ta med Liten dit, tror hon kommer tycka det är spännande med stor bassäng och små bebisar att titta på. Hon kommer säkert tillhöra den äldre skaran men va gör det? Det är ju aldrig försent o vänja...

Presentation

Välkommen!

Här är min bubbla där jag skriver om allt möjligt. Mest oviktiga vardagliga saker som händer här och nu. Sarah heter jag och är 26 år. Bor med min lilla familj söder om Stockholm. Läs om du vill, kommentera om du vill, gör som du vill!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards